دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۳/۲/۱۳
1403/01/25
آغاز بکار سومین واحد تولیدی نان کامل در استان چهارمحال وبختیاری
دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی از آغاز بکار سومین واحد تولیدی نان کامل در استان در شهرک صنعتی جونقان شهرستان فارسان خبر داد .
به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مهندس شریفی معاون محترم دفتر امور اقتصادی استانداری و دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان مهندس قنبریان به همراه کارشناس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فارسان از سومین واحد تولیدی نان کامل در شهرک صنعتی جونقان به منظور عرضه نان کامل در سطح بازار و استفاده همشهریان وهم استانیها در تاریخ 1403/1/20بازدید بعمل آوردند . نان کامل که از آرد گندم کامل تهیه شده است به علت اینکه هر سه لایه گندم (سبوس، دانه،‌ آندوسفر) در آن حفظ می شود سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین B6، ویتامین E، نیاسین، ‌منیزیم، منگنز، آهن، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم ، سدیم ، کروم، امگا 3، امگا 6 و اسید فولیک می باشد.

قاسمی
دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی