دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۳/۷/۶
1403/05/14
برگزاری جلسه هماهنگی هیات مدیره خانه مشارکت مردم در سلامت استان

دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی از برگزاری جلسه هماهنگی هیات مدیره خانه مشارکت مردم در سلامت استان در تاریخ 1403/5/14 در محل دفتر رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان خبر داد.
به گزارش دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی جلسه هماهنگی هیات مدیره خانه مشارکت مردم در سلامت استان با حضور آقای مهندس سوردی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان ، آقای دکتر محمدی مشاور عالی شورای شهر شهرکرد وعضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر ، آقای مهندس مقیمی نماینده مهندسین پیش کسوت استان ، اقای عبدالغنی نماینده فناوران ومشاغل نیمه مزاحم ، آقای فتاحی نماینده مطبوعات استان ، اقای مهندس قنبریان سرپرست دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ، خانم اسکندری کارشناس دبیر خانه سلامت و امنیت عذایی ودبیر خانه مشارکت مردم در سلامت با محوریت تعیین اولویتهای برنامه عملیاتی خانه مشارکت مردم در سلامت استان در تاریخ 1403/5/14 در محل دفتر رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان برگزار گردید .

قاسمی
دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی