دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۴/۳/۱۰
1404/03/05
برگزاری اولین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل
 
 
* برگزاری اولین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل *
با حضور : سرپرست دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ، اعضای کمیته / کارشناسان مرکز بهداشت استان و کارشناس دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
✅بامحوریت : تعیین اهداف برنامه تولید نان کامل در سال 1404 ، ترویج فرهنگ تولید نان کامل در استان
دوشنبه 5/ خرداد ماه / 1404
 
تعداد بازدید:
1
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهرکرد، میدان انقلاب، معاونت بهداشتی
کدپستی : 8871683517                 تلفن :32224591-038
دور نگار :  32224492-038
پست الکترونیک : behdasht.skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1404/03/09
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal