دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۵
1401/10/24
ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های مختلف آزمون کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) سال 1401

با سلام واحترام
به اطلاع میرساند با توجه به فرایند انتقال سامانه آموزشی سما به سامانه هم آوا در کلیه دانشگاههای علوم پزشکی لذا ثبت نام اینترنتی مقدور نمی باشدوسامانه ثبت نام اینترنتی غیر فعال است. لازم به ذکر است فرایند انتقال اطلاعات دانشجویان به دانشگاه از سازمان سنجش انجام و شماره دانشجویی نیز تعلق گرفته است بدین لحاظ فقط ارسال مدارک از طریق پست جهت ثبت نام قطعی کفایت میکند .پس از دریافت مدارک, دانشگاه نسبت به اسکن در سامانه های مربوطه اقدام خواهد نمود.
*پذیرفته شدگان در فایل مربوط به شماره دانشجویی نسبت به رویت شماره خود اقدام و در هنگام ارسال مدارک شماره دانشجویی نام ونام خانوادگی و رشته خود را روی پاکت پستی درج کنید
*انتخاب واحد شما توسط دانشگاه انجام خواهد گرفت .یک هفته الی ده روز بعد از ثبت نام میتوانید با مراجعه به سامانه هم اوا نسبت به رویت پروفایل دانشجویی و انتخاب واحد خود اقدام نمائید.شروع کلاسها 16بهمن ماه خواهد بود.کارت دانشجویی در زمان شروع کلاسها توسط دانشکده به شما تحویل داده خواهد شد.
نکات مهم:
1-پذیرفته شدگان کارمند رسمی ,پیمانی و قراردادی نسبت به اخذ موافقت ادامه تحصیل از محل خدمت خود اقدام نمایند.
2-پذیرفته شدگانی که مشمول نظام وظیفه هستند و کارت پایان خدمت یا معافیت ندارند با مراجعه به دفاتر پلیس نسبت به اخذ معافیت تحصیلی اقدام نمایند.
آدرس پستی: شهرکرد بلوار آیت الله کاشانی ستاد دانشگاه علوم پزشکی ساختمان معاونت آموزشی اداره پذیرش و ثبت نام کد پستی8815713471
مدارکی که جهت تکمیل پرونده ثبت نامی می بایست از طریق پست ارسال نمایید.تاکید می گردد در پاکت پستی نام ونام خانوادگی و رشته و شماره دانشجویی درج گردد.از دریافت مدارک بصورت حضوری معذوریم
1-اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی به همراه یک کپی از ان ویا مدرکی که نشانگر فراغت از تحصیل شما می باشد
2-تصویر پایان طرح جهت رشته های با طرح اجباری
3-نامه موافقتنامه از محل خدمت جهت پذیرفته شدگان کارمند رسمی و پیمانی و قراردادی دولتی
4-کپی شناسنامه از تمام صفحات و کارت ملی یک نسخه و4قطعه عکس سه درچهار
5-کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دایم و یا فرم معافیت تحصیلی اخذ شده از دفاتر پلیس ویژه آقایان
6-دانلود ,پرینت و تکمیل فرم های موجود در سایت
**جهت هرگونه سئوال در مورد خوابگاه می توانید با شماره 03833331154تماس حاصل نمائید.از تماس با سایر واحدهای دانشگاه در این خصوص خودداری گردد.
**شماره تلفن آموزش دانشکده ها در اطلاعیه قبلی اعلام گردیده است.جهت سوالات مربوط به اموزش ,کلاسها و...با دانشکده مربوطه تماس حاصل نمائید.
لطفا" فرم های مربوطه را پرینت تکمیل و با مدارک اعلامی پست نمائید.
فرم ها:
اداره پذیرش و ثبت نام