دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۵
1401/11/05
دعوت به همکاری از دانش آموختگان رشته روانشناسی بالینی، تغذیه، بهداشت حرفه ای و...

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در راستای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در نظر دارد از دانش آموختگان رشته های ذیل جهت خدمت در واحدهای تابعه در قالب قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان دعوت به همکاری نماید. متقاضیان از تاریخ 11 / 11 / 1401 لغایت 23 / 11 / 1401 با مراجعه به آدرس اینترنتی tarhplus.behdasht.gov.ir  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

روانشناسی بالینی:کوهرنگ 1 نفر / فارسان 1 نفر / کیار 1 نفر / لردگان 2 نفر
تغذیه: اردل 1 نفر / فارسان 1 نفر / بیمارستان سینا(فارسان) 1 نفر / کیار 1 نفر
بهداشت حرفه ای : کوهرنگ1 نفر / اردل 1 نفر / فارسان 1 نفر / بیمارستان سینا(فارسان) 1 نفر
ماما خانواده : اردل 3 نفر / کوهرنگ 3 نفر / لردگان 9 نفر / خانمیرزا 3 نفر
بیوشیمی بالینی: معاونت تحقیقات و فناوری 1 نفر
مراقب سلامت ( رشته مامایی و بهداشت عمومی و بهداشت خانواده) : اردل 5 نفر / بروجن 2 نفر / فارسان 6 نفر / کیار 1 نفر / لردگان 4 نفر

ضمنا" تقسیم طرح رشته های فوق براساس نوبت ثبت نام(با توجه به تعداد اعلام نیاز) و در صورت وجود فضای رقابتی در سطح شهرستان بر اساس امتیاز بندی انجام خواهد شد.