دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۷/۶
1402/03/21
فراخوان دعوت به همکاری در حوزه بهداشت مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
وبدا؛‌ از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، فراخوان دعوت به همکاری در جهت تقویت خدمات بهداشتی درمانی به جامعه عشایری استان منتشر شد.

به گزارش وبدا؛ دکتر احمدی معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری در تشریح این خبر اظهار داشت: این فراخوان با هدف جذب نیروی انسانی به صورت موقت و صرفا برای یک دوره معین و فصلی جهت ارائه خدمات سلامت خانواده و تقویت خدمات بهداشتی درمانی به جامعه عشایری استان منتشر شده است.

وی افزود: افراد واجد شرایط و با اولویت بومی در مناطق شهرستان های کوهرنگ، اردل، کیار( با پوشش شهرستان بروجن)؛ لردگان (با پوشش شهرستانهای فلارد و خانمیرزا) بکار گیری می شوند.

دکتر احمدی اضافه کرد: متقاضیان تا ساعت 15 سه شنبه 23 خردادماه جاری فرصت دارند تصویر مدرک تحصیلی صرفا در رشته های شغلی زیر که طرح نیروی انسانی را گذرانیده اند را به انضمام سوابق خویش،‌ در قالب یک فایل رزومه کاری با فرمت pdf در پیام رسان ایتا به شماره +989130589434 ارسال نمایند.

به گفته وی؛ افراد واجد شرایط با انجام مصاحبه تخصصی در روز پنجشنبه 25 خردادماه 1402 به صورت نهایی انتخاب و به شبکه های مورد نظر معرفی می شوند.

رشته های شغلی مورد نیاز:
1) کاردان یا کارشناس مبارزه با بیماریها/ بهداشت خانواده/ ماما/ پرستار با اولویت بومی منطقه جغرافیایی مورد نیاز
2) پزشک عمومی در قالب قرارداد پزشک خانواده

نکات مهم:
1) به هیچ وجه خارج از رشته های شغلی مورد اشاره پذیرشی وجود ندارد. لطفا از ارسال درخواست برای سایر رشته ها اجتناب گردد.
2) داشتن تاییدیه بومی بودن از شبکه بهداشت و درمان مورد تقاضا در هنگام مصاحبه
3) همه مستندات و مدارک فرد متقاضی (مدرک تحصیلی، پایان خدمت، رزومه با ذکر شماره موبایل) باید و الزاما در یک فایل PDF با نام کد ملی متقاضی فقط به شماره ایتا اعلام شده ارسال گردد‌. ‌
این فراخوان صرفا بصورت بازه فصلی مشخص و محدود و غیرقابل تمدید است.