دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1398/08/11
همايش كشوري مامايي و سلامت زنان

همايش كشوري مامايي و سلامت زنان( به مناسبت صد سال مامايي آكادميك در ايران) در تاريخ 20 آذر 1398 توسط دانشكده پرستاري مامايي و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي مشهد در شهر مشهد برگزار خواهد شد.با توجه به اينكه اين همايش به صورت رسمي برگزار مي گردد، كليه مقالات اين كنفرانس در پايگاه سيويليكا و نيز كنسرسيوم محتواي ملي نمايه خواهد شد و شما مي توانيد با اطمينان كامل، مقالات خود را در اين همايش ارائه نموده و از امتيازات علمي ارائه مقاله كنفرانس با دريافت گواهي كنفرانس استفاده نماييد.

حوزه هاي تحت پوشش: پرستاري ، پرستاري - زنان و زايمان ، پزشكي ، پزشكي باروري و ناباروري ، زنان و زايمان
 برگزار كننده: دانشكده پرستاري مامايي و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي مشهد
 شهر برگزاري: مشهد