دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1398/11/29
فراخوان جهت فروش اسناد خزانه اسلامي
  با توجه به اينكه قسمتي از مطالبات اين دانشگاه از سازمان بيمه تامين اجتماعي از محل اسناد خزانه اسلامي به كد اخزا 821 ( به تاريخ انتشار 16 / 11 / 1398 و تاريخ سررسيد 6 / 9 / 1402) تسويه شده است، اين دانشگاه در نظر دارد بخشي از بدهيهاي پرسنلي خود را ازاين محل پرداخت نمايد. لذا از كليه پزشكان محترم فوق تخصص, متخصص و عمومي و كليه پرسنل محترم دانشگاه كه متقاضي درخواست اسناد خزانه فوق الذكر مي باشند, مقتضي است درخواست خود را حداكثر تا پايان وقت اداري روز شنبه 3 / 12 / 1398 به دفتر مديريت امور مالي دانشگاه تحويل نمايند. ضمنا در صورت هرگونه سئوال و يا ابهام با تلفن 33342410 تماس حاصل فرمائيد .

مدارك مورد نياز :
1- اصل فرم تقاضا نامه صدور اسناد خزانه اسلامي مطابق با فرمت ابلاغي وزارت امور اقتصاد و دارايي (حقيقي و حقوقي ) جهت دريافت فرم كليك نماييد.
2- تاييد شماره شبا از بانك مربوطه (يك نسخه)
3- تاييديه كد بورسي از كارگزاري (يك نسخه )
4- كپي برابر اصل كارت ملي و كپي برابر اصل كليه صفحات شناسنامه براي اشخاص حقيقي (يك نسخه)

م.نظري