دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1401/07/26
اطلاعیه آزمون صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری

با سلام واحترام

به اطلاع داوطلبان شرکت در آزمون صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری می رساند زمان و مکان آزمون به شرح ذیل می باشد.

زمان آزمون: روز پنجشنبه مورخ 28مهرماه سال جاری از ساعت 9صبح لغایت 10:40 به مدت 100 دقیقه
مکان آزمون: شهرکرد جاده رحمتیه مجموعه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی سالن شهید ضیائی

داوطلبان به توضیحات ذیل توجه نمایند:
• کارت ورود به جلسه از طریق سایت مرکز سنجش در تارخ 25مهرماه تا صبح روز 28مهرماه صادر خواهد شد.
• داوطلبان دقت نمایند حداقل نیم ساعت قبل از شروع آزمون در حوزه امتحانی حضور داشته باشند
• با توجه به دستورالعمل آزمون, دانشگاه محلی جهت دریافت وسایل اضافی شما بصورت امانت پیش بینی نکرده لذا از آوردن وسایل اضافی نظیر کیف گوشی همراه و...خوددداری نمائید.
• در هنگام ورود به حوزه امتحانی کارت شرکت در آزمون و کارت ملی یا شناسنامه را بهمراه داشته باشید.در صورت بهمراه نداشتن حراست دانشگاه از ورود شما به محل آزمون جلوگیری خواهد کرد
• داوطلبان بهمراه خود مداد, مداد تراش و پاک کن اضافه بهمراه داشته باشند.
• از ورود داوطلبان بدون ماسک جلوگیری خواهد شد.
• آزمون نمره منفی نخواهد داشت.ضمنا" پس از آزمون دفترچه سئوالات به داوطلبان داده نخواهد شد لذا پس از آزمون حوزه امتحانی را ترک نمائید.
• داوطلبان نسبت به انتقال پاسخ ها به پاسخنامه اقدام نمایند در پایان آزمون به هیچ عنوان زمان اضافه داده نخواهد شد
• در صورت هرگونه سئوال میتوانید در وقت اداری با شماره تلفن 33350341 آقای بهروز اسکندری مسئول برگزاری آزمون تماس حاصل نمائید.

معاونت آموزشی دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد