دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13870522 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
بیش از 16000 جلد کتاب در کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد موجود است .
کارشناس مسئول اسناد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن اعلام این خبر گفت از این تعداد کتاب 10000 جلد کتاب فارسی و 6000 جلد کتاب لاتین می باشد که در اختیار دانشجویان و اساتید دانشگاه قرار دارد. آقای امانی افزود کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی مجهز به سیستم رایانه ای و نرم افزار پارس آذرخش بوده و در فضایی به مساحت 500 متر مربع در محل معاونت پژوهشی دانشگاه واقع در خیابان پرستار آماده ارائه کتب علمی ، پژوهشی در رشته های علوم پزشکی می باشد. وی با اشاره به سفر معاون کتابخانه ملی ایران به استان گفت: معاون کتابخانه ملی ایران بهمراه رئیس سازمان اسناد ملی و کتابخانه مرکزی منطقه مرکزی کشور (اصفهان) در سفر به استان چهارمحال و بختیاری ضمن بازدید از کتابخانه های دانشکده پزشکی و پیرا پزشکی و کتابخانه مرکزی معاونت پژوهشی دانشگاه بر ایجاد ارتباط دو سویه بین دانشگاه علوم پزشکی و کتابخانه ملی ایران تاکید کرد . وی به نقل از آقای دکتر حبیب اله عظیمی عنوان کرد کتابخانه ملی ایران آماده مشاوره در خصوص خرید کتاب و فهرست نویسی کتب و همچنین نحوه نگهداری کتاب در شرایط استاندارد و ضدعفونی کتابخانه ها می باشد.