دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1397/01/22
افتتاح 27 پروژه حوزه بهداشتي همزمان با هفته سلامت در چهارمحال وبختياري
وب دا؛ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري از افتتاح 27 پروژه در حوزه بهداشتي همزمان با هفته سلامت در اين استان خبر داد.
به گزارش وب دا؛ دكتر عبدالمجيد فدايي افزود: با توجه به اعلام برنامه هاي پيش بيني شده براي اجرا در هفته سلامت (يكم لغايت هفتم ارديبهشت ماه)، افتتاح چندين پروژه بهداشتي در مركز استان و شهرستان هاي تابعه برنامه ريزي شده است.
وي تصريح كرد: مركز خدمات جامع سلامت سودجان، در شهرستان شهركرد، خانه بهداشت گوجان در شهرستان فارسان، مر كز خدمات جامع سلامت شماره 2 (مرحومه مژگان هادي پور) و اورگان و افتتاح ستاد شبكه بروجن،‌خانه پزشك فرادنبه، ‌اورگان ،‌ دستگرد فرادنبه، ‌آقبلاغ شماره 2 بروجن و پايگاه سلامت ضميمه مركز شبانه روزي فرادنبه،‌ غير ضميمه مركز شماره 1 بروجن(حضرت سجاد(ع) ) و اورژانس 115 فرادنبه در شهرستان بروجن از جمله پروژه هاي پيش بيني شده براي افتتاح در هفته سلامت در استان هستند.
دكتر فدايي گفت: خانه بهداشت و خانه پزشكي كاهكش و ماركده در شهرستان سامان، خانه بهداشت دزك،‌ اميرآباد و گل سفيد در شهرستان كيار ، ‌مركز خدمات جامع سلامت روستايي مورز و خانه بهداشت صالح كوتاه در شهرستان كوهرنگ از ديگر پروژه هاي پيش بيني شده براي افتتاح در هفته سلامت هستند.
وي افزود: در شهرستان اردل نيز خانه بهداشت بارده سمي و پايگاه سلامت و در شهرستان لردگان اورژانس 115 همزمان با هفته سلامت افتتاح مي شوند.
رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري گفت: در مجموع پيش بيني مي شود همزمان با هفته سلامت 5 مركز خدمات جامع سلامت،‌8 خانه بهداشت،‌9 خانه پزشك،‌3 پايگاه سلامت و 2 اورژانس 115 جاده اي در اين استان به بهره برداري برسد.