دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1397/01/29
تبريك دكتر خالدي فر بمناسبت روز علوم آزمايشگاهي
وب دا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري فرا رسيدن سي ام فروردين ماه روز بزرگداشت حكيم جرجاني آزمايشگر ، پژوهنده ، پزشك نابغه و روز علوم آزمايشگاهي را به فعالين اين عرصه تبريك گفت.
به گزارش وب دا؛ دكتر ارسلان خالدي فر، ضمن تقدير از جامعه فرهيخته و تلاشگر علوم آزمايشگاهي افزود: اين عزيزان با تشخيص به موقع عوامل بيماري زا نقش بسزايي در درمان بيماري و پيشگيري از پيشرفت آن و به تبع آن كاهش درد و رنج بيماران و ارتقاء سلامت جامعه ايفا مي نمايند.
وي در ادامه از درگاه خداوند متعال عزت، سربلندي و سرفرازي يكايك اين سفيد جامگان را مسئلت نمود.
گفتني است،  علوم آزمايشگاهي يكي از رشته‌هاي گروه علوم پزشكي است كه ارتباط تنگاتنگي با ساير رشته‌هاي پزشكي دارد و هدف اصلي اين شاخه از علم،  كمك به تشخيص پزشكي با استفاده از تست‌هاي آزمايشگاهي، پايش درمان يا رد و تشخيص‌هاي احتمالي است.‏