دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13890614 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
افتتاح پلی کلینیک تخصصی امام علی (ع)
طبق دستورالعمل اجرايي اداره كلينيك هاي ويژه عصر مصوب سال 1381 كه با هدف دسترسي بهتر مردم به امكانات درماني دولتي مي باشد پلي كلينيك تخصصي و فوق تخصصي امام علي (ع) در شهر شهركرد در سال 88 افتتاح و رسماً مورد بهره برداري قرار گرفت. هدف از تأسيس اين پلي كلينيك استفاده از حداكثر امكانات بهداشتي درماني و آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي ، افزايش درصد اشغال تخت بيمارستانها و ايجاد رفاه و تأمين درمان بيماران غير باليني در ساعات غير اداري و حفظ اعضاء هيأت علمي تمام وقت جغرافيايي ، جهت ارتقاء كيفيت آموزش و پژوهش و افزايش حضور مؤثرآنها مي باشد. اين پلي كلينيك شامل درمانگاههاي تخصصي سرپائي وابسته به مركز آموزشي درماني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد مي باشد. در اين كلينيك همه امكانات مورد نياز از قبيل منشي- پذيرش فعال با تنظيم و نگهداري پرونده و سوابق بيمار – وسائل و امكانات مناسب داخل و خارج از اتاق پزشكان- همراهي و ارائه ساير خدمات جنبي و پاراكلينيكي (داروئي-آزمايشگاهي-راديولوژي) و امكان ارائه وقت قبلي به بيماران مي باشد. پلي كلينيك تخصصي امام علي (ع) شامل 7 كلينيك بوده كه در طبقه همكف شامل جراحي – اورولوژي و ارتوپدي طبقه اول شامل بخش هاي راديولوژي –آزمايشگاه- سونوگرافي طبقه دوم شامل داخلي اعصاب- فوق نفرولوژي- فوق غدد- و فوق خون مي باشد. در حال حاضر براي تهيه نوبت جهت معاينات پزشكي مراجعين مي توانند به صورت حضوري به واحد پذيرش اين كلينيك مراجعه نمايند. لازم بذكر است پلي كلينيك فوق در شهركرد- خ شريعتي- روبروي بيمارستان آيت ا... كاشاني قرار دارد.