دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13890701 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
طرح CKD در شهرستان فارسان اجراء می شود
رئیس اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به شهرکرد گفت: طرح بیماریهای مزمن کلیوی (CKD) در شهرستان فارسان از توابع استان چهارمحال و بختیاری اجراء میشود. دکتر محمد عقیقی که بمنظور بررسی روند فعالیتهای تیم پیوند اعضاء همچنین روند ارائه خدمات به بیماران خاص به این استان سفر کرده بود افزود: در طرح مذکور کلیه افراد جامعه هدف که دارای ریسک بالا میباشند از جمله افراد مبتلا به دیابت، چاقی، افراد سیگاری و افراد بالای 30 سال تحت آزمایش دوره ای کراتینین و ادرار قرار می گیرند و در صورت نیاز به متخصص نفرولوژی ارجاع می شوند. وی خاطر نشان کرد این طرح بمنظور پیشگیری از پیشرفت بیماری کلیوی و دیالیزی شدن افراد بصورت آزمایشی در شهرستان فارسان انجام می شود. دکتر عقیقی در جمع روسا و مدیران بیمارستانهای چهارمحال و بختیاری گفت: بیمه ها مکلف به پرداخت صد درصد هزینه بیماران دیالیزی که داروهای eprex و venofer مصرف می کنند می باشند. رئیس اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان این سفر گزارش مشکلات موجود در خدمات رسانی به بیماران خاص را جهت ارائه به وزارت متبوع دریافت نمود.
تعداد بازدید: 255