دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13890819 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
در چهاردهمین همایش مدیران دانشگاه مطرح شد:
1- توجه هر چه بيشتر به طرح هاي پژوهشي HSR 2- اتخاذ تدابير و تمهيدات لازم در جهت جلوگيري از بروز مسائل و مشكلات ناشي از فصل سرما با توجه به شرايط و موقعيت منطقه 3- همكاري هر چه فعالتر مسئولين در راستاي اجراي نظام نوين مالي و حسابداري تعهدي 4- تعامل و مشاركت بيشتر مسئولين با گروه فني و نظارت بر طرح هاي عمراني در خصوص نظارت بر اجراي پروژه ها و پيگيري هاي لازم 5- كنترل و نظارت موثر بر ورود و خروج اموال و حفاظت فيزيكي با هماهنگي مسئولين مربوطه 6- رعايت عدالت در پرداخت اضافه كاري كاركنان 7- عدم وجود مجوز اعطاي ماموريت آموزشي به كاركنان به استثناي ايثارگران 8- تشكيل كميته مناقصات در واحد ها و بررسي مسائل ومشكلات و نقاط ضعف و قوت قراردادهاي منعقده ( خدماتي ، تغذيه اي ، نگهباني ، تاسيسات ) در سالهاي قبل و ارسال آن به معاونت توسعه مديريت و منابع طي صورتجلسه اي همراه با پيشنهادات تا پايان آبان ماه سال جاري 9- پاسخ به موقع به نامه هاي ارسالي از طريق ستاد دانشگاه 10- تدوين فرآيند مناقصات توسط مديريت هاي امور مالي ، خدمات پشتيباني و امور حقوقي و ابلاغ جهت اجرا به واحد ها 11- دقت لازم در نحوه نگارش و تحرير مكاتبات اداري .