دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13890909 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
در كارگاه كشوري بازنگري دستورالعمل ها واقدامات بهداشت مواد غذايي عنوان شد
معاون بهداشت مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت، درمان و آموش پزشکی گفت: 70 درصد از بيماري هاي عفوني و روده اي ناشي از مسموميت غذايي است. سيد رضا غلامي روز دوشنبه در كارگاه كشوري بازنگري دستورالعمل ها واقدامات بهداشت مواد غذايي در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهركردافزود: حدود 30 درصد ازاين بيماري ها منجر به مرگ افراد مي شوند. وي با اشاره به روند رو به افزايش بيماري هاي غير واگيردار در جهان اظهار داشت: روند بيماري ها در جهان از واگير دار به بيماري هاي غير واگير دار تغيير يافته است كه اين امر ناشي ازتغيير الگوي غذايي، استفاده از ظروف يكبار مصرف و ديگر غفلت هاي بهداشت مواد غذايي و نيز محيط كار است. وي گفت: نوع بيماري ها در اين فرايند ناخوشايند از وبا،طاعون،سل و بيماري ها تنفسي واگير دار به انواع بيماري هاي قلبي_عروقي و سرطان ها تغيير يافته است. وي تصريح كرد: اين نوع بيماري ها بر خلاف بيماري هاي واگير دار بيمار را مدت زمان طولاني تري در گير خواهد كرد و با ناتوان كردن نيروي مولد و صرف هزينه هاي بالاي درمان، سالانه ميليارد ها دلار هزينه به كشور تحمیل مي كند. وي خاطر نشان كرد: پخت غذا درظروف غير استاندارد و استفاده از ظروف يكبار مصرف به دليل تصاعد ذرات ريز تشكيل دهنده اين ظروف بروز عوارضي شامل كم خوابي،بي حوصلگي، سردرد و سرگيجه هاي مداوم را شدت داده است. وي افزود: در راستاي كاهش عوارض ناشي از مسموميت هاي غذايي اقداماتي از سوي مركز سلامت در حال انجام است كه برگزاري كارگاههاي آموزشي در راستاي بازنگري دستورالعمل اقدامات پيشگيرانه يكي از اين اقدامات است. كارگاه كشوري بازنگري دستورالعمل ها واقدامات بهداشت مواد غذايي از 8 لغایت 10 آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
تعداد بازدید: 243
Powered by DorsaPortal