13890909
https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد
مدير گروه سلامت محيط وكار چهارمحال وبختياري ضمن اعلام این خبر گفت: بيشترين آمار مسموميت هاي استان ناشي از مصرف آبميوه هاي سنتي، بستني و شيريني جات، سالاد و كباب كوبيده است. راشد جزايري افزود: تاكنون آماري در زمينه مرگ و مير ناشي از مسموميت در اين استان گزارش نشده است. وي به نقش موثر اين كارگاه در راستاي آموزش كارشناسان بهداشت كشور اشاره كرد و تصريح كرد: اين كارگاه اقدامي موثر در جهت آشنايي و تبادل نظر مسوولين مراكز بهداشت كشور درمواقع بروز اپيدمي هاي ناشي از مسموميت غذايي و انجام صحيح تر بازرسي ها از مراكز پخش و توزيع موادغدايي، بهداشتي و آشاميدني است. لازم به ذکر است: از سال 82 تا كنون اين كارگاه اولين كارگاهي است كه با هدف بازنگري دستورالعمل اقدامات بهداشت مواد غذايي در كشوربا حضور كارشناسان وزارت بهداشت و استانها به مدت سه روز در شهرکرد برگزار می شود.
تعداد بازدید:
211
Powered by
Dorsa
Portal