13890910
https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
با استقرار سامانه نرم افزاری
رضا بیگی کارشناس برنامه استانی در حاشیه کارگاه آموزشی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی گفت: با توجه به افزایش تعداد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم امکان بازرسی و نظارت دقیق بر این مراکز، این سامانه طراحی گردیده است. وی افزود: در این طرح به ازای هر بازرس یک برنامه نرم افزاری در نظر گرفته می شود و کلیه اطلاعات بازرسین بصورت روزانه در برنامه وارد میگردد و مشکلات قبلی فرآیند نظارت بر مراکز تا حد زیادی مرتفع خواهد شد. وی همچنین تعداد بازرسین در حال آموزش را 30 نفر عنوان نموده و افزود این طرح ابتدا در تعدادی از شهرها و روستاهای شهرستان شهرکرد اجراء و سپس در کل استان اجرایی خواهد شد. لازم به ذکر است کارگاه آموزشی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بمدت دو روز در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری برگزار گردید.
تعداد بازدید:
215
Powered by
Dorsa
Portal