13890915
https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
كارشناس وزارت بهداشت:
كارشناس مركز سلامت محيط كار وزارت بهداشت و درمان بر ضرورت نگه داري صحيح مواد غذايي تاكيد كرد وگفت:بهداشت مواد غذايي در مراكز توليد و توزيع نيازمند نظارت بيشتر كارشناسان بهداشت محيط استانهاست . ايوب بيكي در شهركرد افزود: براساس گزارش هاي مراكز بهداشت استان ها بويژه مناطق شمالي كشور مسموميت غذايي منجر به مرگ افراد نيز رخ مي دهد. وي گفت: در غذاهاي فاسد و مسموم به خصوص غذاهاي دريايي سمي با نام بوتوليسم توليد و متصاعد مي شود كه حدود تنها دو دهم آن مي تواند منجر به مرگ افراد شود. وي اظهار داشت:نگه داري مواد فاسد شدني شامل انواع گوشت ها بيشتر از دوساعت در دماي معمولي، پخته نشدن كامل غذا و استفاده از انواع كنسروها بدون جوشاندن در زمان كافي مهم ترين عواملي است كه مسموميت غذا را به دنبال دارد. بيكي تصريح كرد:در مسموميت هاي حاد كه در كوتاه مدت اتفاق مي افتد فرد دچار اسهال، استفراغ و تب مي شود ودر مسموميت هاي مزمن به دليل كم اشتهايي وعدم تمايل به غذا بدن با انواع كمبود هاي غذايي و ويتاميني مواجه و مستعد انواع بيماري هاي غير مرتبط با غذا مي شود. وي به راهكارهاي موثر در راستاي كاهش عوارض ناشي از مسموميت ها اشاره كرد و افزود: با توجه به اينكه دماي چهار تا 60 درجه دماي رشد ميكروب ها است ،براي سالم نگه داشتن غذا بايد مواد غذايي را در يخچال در دمايي پايين تر از اين ميزان نگه داري كرد. وي گفت: در صورت نياز به مصرف مجدد غذا، بايد آن را در دمايي بالاتر از 60 درجه سانتي گراد گرم نگه داشت. بيكي يادآور شد: خريد مواد اوليه بهداشتي از فروشگاههايي كه داراي كارت سلامت هستند و موارد بهداشتي را رعايت مي كنند همچنين جوشاندن كنسرو ها و پختن غذاهاي خام در دماي 70 درجه از ديگر راهكار هاي پيشگيري از فاسد شدن مواد غذايي است. وي اظهار داشت: انواع گوشت ها شامل گوشت گوسفند، گاو و مرغ ،غذاهايي دريايي و انواع لبنيات حساس ترين مواد غذايي فاسد شدني محسوب مي شوند كه نيازمند دقت بيشتري در مصرف هستند
تعداد بازدید:
693
Powered by
Dorsa
Portal