دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1402/02/13
آگهی استخدام نیروی پیمانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منتشر شد
وبدا؛‌ سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از انتشار  آگهی استخدام نیروهای پیمانی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ مهندس عبدالواحد رحیمی در تشریح این خبر افزود: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان چهارمحال و بختیاری در نظر دارد، بر اساس مجوزهای واصله جهت بکارگیری نیروی مورد نیاز بصورت استخدام پیمانی از طریق آزمون کتبی(حسب مورد مصاحبه تخصصی) و تایید صلاحیت عمومی از بین افراد واجد شرایط اقدام نماید.
وی افزود: واجدین شرایط می توانند از تاریخ 12 تا 19 اردیبهشت ماه 1402 برای شرکت در این آزمون ثبت نام کنند.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری زمان برگزاری این ازمون را 28  اردیبهشت ماه جاری اعلام کرد.
برای مشاهده دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدام پیمانی 1402 دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اینجا کلیک کنید.