دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13891121 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
در راستای افزایش کیفیت نان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرکرد ضمن اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی یک روزه جهت 80 نفر از متصدیان نانوایی های شهرستان برگزار گردید. دکتر علیمراد سلیمیان افزود: در این کارگاه یکروزه، آموزشهایی در خصوص ارتقاء کیفیت نان، رعایت مسائل بهداشتی در نانوائی ها، بیماریهای منتقله از طریق نانهای سوخته(بویژه سرطان)، مصرف نمکهای تصفیه شده و عدم مصرف افزودنیهای غیرمجاز از جمله: رنگ، شیره خرما و کنجد در تولید نان به شرکت کنندگان ارائه شد.
تعداد بازدید: 278
Powered by DorsaPortal