دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13900215 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
قریب به دو هزار دانشجوی ورزشکار دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تابستان امسال در شهرکرد به رقابت می پردازند.
به گزارش روابط عمومی ؛ مشاور علمی و مدیر تربیت بدنی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت ؛ درمان و آموزش پزشکی در گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاههای علوم پزشکی در شهرکرد ایجاد و شور و نشاط ؛ افزایش حس رقابت سالم و منطقی با تعادل فرهنگی بین اقوام و فرهنگ ها ی مختلف ؛ تبادل تجربیات مدیریتی و تکمیل و تجهیز زیر ساخت های ورزشی را از عمده اهداف برگزاری این المپیاد عنوان کرد. سید محسن رحیمی تصریح کرد : این المپیاد در ده رشته والیبال ، بسکتبال،فوتسال، شنا، دو میدانی، تنیس روی میز ، بدمینتون، کاراته ، شطرنج و تیر اندازی برگزار خواهد شد .وی یاد آور شد: برگزاری مسابقات کتابخوانی ،نماز، جلسات سخنرانی با حضور اساتید مجرب کشوری با بازدید از آثار تاریخی و باستانی و برپایی جلسات نقد فیلم از جمله برنامه های فرهنگی است که همزمان با برپایی المپیاد اجرا خواهد شد.رحیمی اسکان ،تغذیه و ایاب و ذهاب دانشجویان از عمده مشکلات برگزاری المپیاد های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد . معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در این جلسه اظهار داشت :برنامه ریزی لازم به منظور برپایی موفق و بدون اشکال صورت گرفته است . حسینعلی مهرعلیان تصریح کرد: امید است برگزاری این المپیاد جهره ورزشی – علمی و گردشگری چهارمحال و بختیاری را در سراسر کشور به خوبی نمایان سازیم . این نشست با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاههای عاوم پزشکی سراسر کشور در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.