دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13900310 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
استاندار چهارمحال و بختیاری
استاندارچهارمحال و بختياري با تقدير از عملكرد دانشگاه علوم پزشكي اين استان در خدمت رساني به مردم گفت:عادلانه كردن خدمات بهداشت و درمان ، اولويت كاري دولت دهم است. علي اصغر عنابستاني در بازديد از مراكز تحقيقاتي و آموزشي دانشگاه علوم پزشكي ،خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري ،انسان سالم را محور توسعه ي پايدار در كشور عنوان كرد. وي گفت: پايداري ،قوام و دوام هر جامعه در توجه به حوزه بهداشت ،سلامت ،جسم و روان انسان است. عنابستاني با اشاره به اقدامات مديران ،كاركنان و كادر پزشكي اين دانشگاه در گسترش بهداشت و درمان ،تاكيد كرد:سلامت محيط شهري و روستايي شامل عوامل اجتماعي مرتبط با جامعه است. عنابستاني با اشاره به رتبه اين دانشگاه در ميان دانشگاه هاي علم پزشكي كشور ،افزود: برغم پتانسيل ها و كسب رده هاي بالاي علمي در طول سه سال گذشته ،فضاي فيزيكي اين دانشگاه چندان مساعد و مناسب نيست. نماينده عالي دولت در چهارمحال و بختياري تصريح كرد: سه مركز تحقيقاتي بيو شيمي ، سلولي مولكولي و گياهان دارويي اين دانشگاه به دليل كبود فضا در يك مكان تجميع شده اند. عنابستاني اظهار داشت: استانداري تلاش مي كند با تامين اعتبار تاسيس مراكز بهداشتي، خريد تجهيزات بيمارستانها و راه اندازي بيمارستانهاي تخصصي در سالجاري ، بهبود بهداشت و درمان اين استان را سرعت دهد. رييس دانشگاه علوم پزشكي ،خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري نيز در اين مراسم با انتقاد از كمبود اعتبارات اين دانشگاه ، اظهار داشت: علت اصلي ناراحتي و اعتراض مردم به خدمات بهداشتي درماني، بيمارستانها و مراكز اين دانشگاه به دليل كمبود اعتبار است. دكتر رضا ايماني ، اختصاص اعتبار براي خريد آمبولانس هاي كمك دار و تجهيزات امداد هوايي در كوهرنگ،اردل و لردگان را ضروري برشمرد . وي افزود: به دليل صعب العبور بودن برخي مسيرها و فرهنگ نامناسب حاكم بر برخي روستاهاي محروم ، اعزام و تامين پزشك در اين مناطق بسيار مشكل است. ايماني در اين بازديد خواستار اختصاص اعتبارات به منظور راه اندازي بيمارستانهاي تخصصي و تجهيز بيمارستان نظير ناغان و اردل شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ،اين بازديد با حضور استاندار، مشاور ويژه و مديركل سياسي استانداري ،رييس و معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي استان در مركز تحقيقاتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در رحمتيه انجام شد.