دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13900411 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
معاون بهداشتی دانشگاه
اجراء «برنامه پزشک خانواده» در شهر به عنوان تحولی عظیم در نظام سلامت کشور از مصوبات برنامه چهارم توسعه بوده و نظارت بر تحقق آن در برنامه پنجم توسعه لحاظ شده است در این راستا دولت محترم وزارت رفاه و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را موظف به اجرای نمودن آن نمود. در گام نخست سه استان خوزستان ، سیستان و بلوچستان و چهار محال و بختیاری به عنوان استانهای اجرای مرحله اول برنامه انتخاب شدند و در تاریخ 29/4/89 اجرای آن به استان های مذکور ابلاغ شد. در استان چهار محال و بختیاری 5 شهر بروجن ، فارسان ، فرخشهر ، لردگان و هفشجان که بین 20 تا 50 هزار نفر جمعیت دارند به عنوان شهرهای هدف برگزیده شدند و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان با همکاری سازمانهای بیمه گر پس از تشکیل ستاد راهبردی ، عملیاتی و هماهنگی در استان و شهرستانهای بروجن ، شهرکرد ، فارسان و لردگان با توجه به آیین نامه وزارتی به منظور استقرار 15 تیم سلامت متشکل از پزشک خانواده و کارشناسان پرستاری ، مامایی ، بهداشت خانواده ، بهداشت محیط ، مبارزه با بیماریها ، روانشناسی بالینی، تغذیه و آمار و مدارک پزشکی و سایر نیروهای پشتیبانی برنامه ریزی نمود و بدنبال افتتاح رسمی برنامه در تاریخ 23/11/89 توسط مقام عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مقام عالی وزارت رفاه ، ویزیت پایه با اولویت شهر هفشجان توسط پزشک خانواده شروع شد سپس با انجام ویزیت پایه در شهرهای فارسان و بروجن تداوم یافت و انشااله بزودی در شهر لردگان نیز ویزیت پایه جمعیت تحت پوشش توسط پزشک خانواده انجام می شود.