دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
13900904 https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
در همایش قرآن و سلامت عنوان شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا رستمی مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن جامعةالزهرا(س) و عضو شورای علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گروه قرآن و طب در همایش قرآن و سلامت با اشاره به آیاتی از قرآن پیرامون مسائل پزشکی افزود: قرآن کریم خود ، شفا است حال آنکه برخی از ما به اشتباه قرآن و سیر در آن را از راه های رسیدن به شفا می پنداریم. وی با بیان جامعیت و جهان شمولی قرآن تصریح کرد: بسیاری از یافته های جامعه پزشکی و سایر اکتشافات در زمینه های مختلف علمی و تحقیقاتی در قرآن مورد اشاره قرار گرفته است حال آنکه محققین و صاحبنظران از توجه کافی به این اشارات بازمانده و غافلند. وی ادامه داد: با درنظر گرفتن اینکه مطرح شدن این مسائل در قرآن در حد اشاره است و اشاره تمام مطلب را بیان نمی کند ، باید دانشمندان به بازگویی جامع مطالب بپردازند. دکتر رستمی گفت: در مسئله طب دارو، درمان در نظر گرفته شده و بیماری ها را می توان به انواع فردی و اجتماعی و روحی و روانی و جسمی طبقه بندی کرد و اشارات قرآنی به مسائل پزشکی را می توان به چهار دسته تقسیم کرد. این آیات گاهی صریح و عام و گاهی صریح و خاص، گاهی اجمالی و گاهی استنباطی آمده اند. حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی یادآور شد: خداوند متعال هرآنچه انسان نیاز داشته در قرآن بیان کرده، برخی روشن و صریح است که مردم می فهمند، برخی اشاره ای است که خواص آن را درک می کنند. بنابراین اگر دانشمندان علم طب به آیات قرآن وارد شوند و آن را بررسی کنند و اشارات را بگیرند می توانند مسائل نوینی را کشف کنند که جامعه به آن نیاز دارد و به تولید علم بپردازند.