13901007
https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
نتایج تحقیقات نشان میدهد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد : دکتر حمداله مشتاقی در مقاله خود با عنوان نقش عسل در سلامت انسان و دیدگاه قرآن می نویسد: وجود ویژگی های منحصر به فرد در عسل نظیر منابع سرشار انرژی، خواص ضد باکتریایی و التیام بخشی آن باعث شده است که این محصول ارزشمند جایگاه خود را در طب سنتی و همچنین آیین های مذهبی اقوام مختلف در طول تاریخ حفظ کند و از سویی موضوع تحقیقات فراوان در طب نوین گردد به صورتی که با کشف خواص دارویی آن به شکل روز افزون ، از آن به عنوان داروی دوباره کشف شده یاد می شود. دکتر مشتاقی در بخش دیگری از مقاله خود آورده است : در مورد عسل مطالعات بر روی خواص ضد باکتریایی آن به فراوانی انجام گرفته است که ویژگی آنتی باکتریال عسل بیشتر به دلیل ممانعت از رشد باکتری ها در زخم های پوستی و بویژه اثر آن روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیاین ، مورد توجه واقع شده است. وی اظهار داشت: نتایج حاصل از بررسی نقش عسل در سلامت انسان نشان داده است که عسل در دو دمای 4 و30 درجه سانتی گراد دارای خاصیت آنتی باکتریایی بوده و در دمای 30 درجه سانتی گراد روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای اثر باکتری سیدال است. لازم به ذکر است توضیحات بیشتر در خصوص مقاله یاد شده در مجله این دانشگاه شایا (1448-1735) جهت استفاده علاقه مندان موجود می باشد.
تعداد بازدید:
403
Powered by
Dorsa
Portal