13901008
https://skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در کمیته برنامه ریزی هفته بسیج ملی تغذیه صحیح که با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های مختلف در این مرکز برگزار شد گفت: با توجه به شیوع بیماری های غیر واگیر به ویژه چاقی تغذیه صحیح، افزایش فعالیت های فیزیکی و بررسی عوامل خطر محور سیاست های برنامه پنجم توسعه دولت و سند چشم انداز ایران 1404قرار گرفته است. دکتر علی ضامن صالحی فرد اظهار داشت: با توجه به آغاز هفته ملی تغذیه صحیح ازتاریخ 10 لغایت 16 دی ماه سال جاری با شعار(هفت توصیه طلایی جهت پیشگیری از اضافه وزن و چاقی) برنامه های متنوعی در راستای آگاهی بخشی به آحاد مردم و استمرار برنامه های آموزشی در سطح استان صورت می پذیرد. وی تصریح کرد: با توجه به گرایش جوانان به مصرف انواع فست فودها و غفلت آنان از عدم کیفیت مطلوب این مواد غذایی کاهش انواع فست فودها و افزایش مصرف انواع سبزی ها و میوه ها را یکی از7 توصیه طلایی برشمرد. وی کم تحرکی ، مشکلات بینایی، مغزی و جسمی را از عوارض سوء استفاده بیش از حد کامپیوتر و تلوزیون دانست و گفت: استفاده نکردن روزانه بیش از 2 ساعت از کامپیوتر و یا تلوزیون را از دیگر توصیه ها است. وی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر در کشور نسبت به نرم استاندارد 3/1 مصرف است حال آنکه سرانه مصرف انواع نوشابه های گازدار 4 برابر کشورهای پیشرفته است استفاده از انواع شیر و لبنیات کم چرب و اجتناب از مصرف انواع نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی و تنقلات کم ارزش را توصیه کرد. دکتر صالحی فرد روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی و پیاده روی ، خودداری از مصرف روغن جامد و جایگزینی روغن های غیر اشباع و پرهیز ازکاهش وزن با استفاده از از رژیم های خود سرانه را از دیگر توصیه های طلایی برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی عنوان کرد.
تعداد بازدید:
280
Powered by
Dorsa
Portal