کارشناس مسئول تغدیه و رژیم درمانی |
واحد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان هاجر (س) شهرکرد
مسئول بخش: خانم شهره حبیبیان کارشناس علوم تغذیه کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی
واحد تغذیه و رژیم درمانی یکی از اجزای لاینفک
بیمارستان است که شامل دو واحد مستقل مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و خدمات غذایی با
کارشناسان مستقل بوده و همواره به عنوان بخشی از روند درمان بیماران از طریق
مراقبت ها و مداخلات تغذیه ای، آموزش و مشاوره و مدیریت فرآیند طبخ، نگهداری و
توزیع غذا و نظارت بر حسن اجرای برنامه های فوق الذکر مطرح است. این بخش در
بیمارستان دارای یک کارشناس مسئول و دو کارشناس است که به وظایف خود در قبال این
دو واحد می پردازند.
خدمات و اهم فعالیت ها:
نظارت بر مراحل مختلف فرآیند خدمات غذایی،
آموزش و مشاوره تغذیه نوزادان مبتلا به PKU،
تنظیم شیرخشک بیماران PKU، اتخاذ تدابیر لازم جهت
حفظ کیفیت و سلامت وعده های غذایی در نوبت های کاری بیمارستان (مانند میان وعده
ها، نیمه شبی و ...)، برگزاری دوره های
آموزشی تغذیه برای کارکنان خدمات غذایی و اعضای کادر درمان، ارزیابی کیفی دوره ای از نحوه ارائه مشاوره تغذیه
و رژیم درمانی، ارزیابی و ویزیت تخصصی
تغذیه ای بیماران، تنظیم رژیم غذایی و
ارائه مشاوره به بیماران در پاسخ به درخواست مشاوره پزشکان، هماهنگی و پایش اجرای استانداردها برای ارزیابی
تغذیه ای (اولیه و تخصصی)، اعتباربخشی بخش تغذیه بیمارستان، ملاحظات غذایی و
حمایتهای تغذیه ای، مشاوره و تنظیم رژیم
روده ای برای بیماران بدحال، نظارت بر قرارداد غذایی، آماده کردن بروشورهای آموزشی تغذیه در بیماریها و ارائه آنان به بیماران و
همراهان بیمار ویزیت شده
گروه ها هدف این مجموعه: کلیه افراد موثر و مسئول در تهیه غذا در
بیمارستان، بیماران بستری، پرسنل همکار
پزشکان همکار: کلیه پزشکان
شاغل در بخش های درمانی مرکز
|
تاریخ به روز رسانی: | 1402/02/13 |
تعداد بازدید: | 1249 |