تاریخچه، رسالت و اهداف گروه |
تاریخچه گروه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال1365و گروه بیوشیمی وتغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال 1367 تاسیس گردید که از ابتدای تاسیس به صورت یک گروه مستقل بوده است. محل استقرار گروه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می باشد. گروه بیوشیمی و تغذیه از سال 1388 مجوز جذب دانشجویان کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی را اخذ نمود. هم اکنون گروه بیوشیمی و تغذیه دارای 5 دانشجوی کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی در حال تحصیل می باشد , 46 نفر فارغ التحصیل داشته که نفر آز آنها مشغول تحصیل در مقطع دکتری بیوشیمی بالینی بوده یا از این مقطع فارغ التحصیل شده اند. شماره اتاق : 208 چشم انداز
1. جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی در مقطع دکتری تخصصی بیوشیمی 2. ایجاد زمینه جهت ارتقاء سطح علمی و پژوهشی اعضاء گروه 3. حرکت به سمت ارتقاء بیشتر در بین گروههای آموزشی در دانشکده و دانشگاههای هم سطح 4. تجهیز کامل گروه به ابزار تحقیق و پژوهش و اجرای حداقل دو پژوهش در سال به ازای هر یک از اعضای گروه در طی یک سال 5. استفاده کارآمد از اعضاء گروه جهت ارتقاء کامل آموزش بیوشیمی و ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش 6. حرکت به سمت مصوب نمودن گروه آموزشی بیوشیمی
اهداف • تدریس دروس نظری و عملی رشته های دکترای حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی، علوم آزمایشگاهی، پرستاری، مامایی و بهداشت • تدریس دروس نظری و عملی دانشجویان ارشد بیوشیمی بالینی و سایر رشته های تحصیلات تکمیلی • ارتقاء کیفیت آموزش با کاربردی نمودن سرفصل های آموزشی • راهنمایی و مشاوره پایان نامه های دانشجویان ارشد بیوشیمی بالینی و سایر رشته های تحصیلات تکمیلی • انجام پروژه های مشترک با سایر رشته های دانشگاه، سایر دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، مؤسسات و بیمارستان ها • تدریس کارآموزی دانشجویان در مراکز درمانی و تربیت نیروهای توانمند جهت ارتقاء کیفیت آزمایشگاه های تشخیص طبی • تلاش در جهت یافتن مسیرهای متابولیسمی درگیر در بیماری های مختلف و تعیین اثر ترکیبات مختلف بر مسیر های متابولیسمی
اولویت های پژوهشی
1. تعیین کمبود موارد سبد غذایی از جمله مواد معدنی و آلی ضروری در بدن در جهت بهبود فاکتورهای خطر بیماری های قلبی عروقی شامل: پروفایل لیپیدی، کیفیت خواب، دیابت و ... 2. تعیین تاثیر ترکیبات و مکمل های غذایی گیاهی بر بهبود فاکتورهای خطر بیماران قلبی عروقی 3. اجرای طرح های محصول محور پیرامون تولید و تجاری سازی محصولات غذایی موثر در بهبود بیماران قلبی عروقی 4. جمع آوری نمونه های سرمی در جهت تهیه بیویانک استانی از بیماران قلبی و عروقی در جهت بازبینی بیومارکرهای مورد استفاده و بروزرسانی و توسعه بیومارکرهای جدید 5. تاثیر ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان ها بر استرس اکسیداتیو و آسیب های کبدی، کلیوی و قلبی ناشی از برخی داروها و سموم 6. سیگنالینگ و مسیرهای مولکولی درگیر در GI Cancer 7. ملاحظات دارویی و آنتی اکسیدان ها بر روی cell line های مربوط به GI Cancer 8. مطالعات شبیه سازی بر روی بیومولکول های درگیر در فرآیندهای GI Cancer 9. انجام مطالعات متاآنالیز در ارتباط با GI Cancer 10. نقش ترکیبات گیاهی در کنترل سیگنالینگ ملکولی درگیر در بیماری دیابت نوع 2
|
تاریخ به روز رسانی: | 1402/08/02 |
تعداد بازدید: | 1144 |