۱۴۰۳ شنبه ۲۸ مهر
1399/08/20 /Dorsapax/Data/Sub_47/File/2ccc.jpg
دومین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره کشوری علمی، فرهنگی، هنری "زندگی و مقابله با کرونا" برگزار شد
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این جلسه در بیستمین روز از آبان ماه 99 با حضور معاون آموزشی دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان برگزار شد.
وی تصریح کرد: دکتر سلیمانی در ابتدای این جلسه با اشاره به زحمات بی شمار کادر درمانی در ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا و کنترل بیماریَ، بر لزوم ثبت و ماندگاری خلق حماسه ایثارگران عرصه سلامت تاکید نمود.
درخشان با بیان اینکه ثبت تجربیات کسب شده در اپیدمی کووید 19 ضمن گسترش و عمق بخشیدن به دانش و آموخته های علمی می تواند موجب تقویت روحیه ایثار و گذشت و ماندگاری صحنه های خلق شده از سوی اقشار مختلف در جبهه نابرابر مقابله با کرونا باشد بر لزوم اطلاع رسانی همگانی و استفاده حداکثری از تمام توان برای گردآوری آثار خلق شده از سوی گروه های مختلف علمی، دانشگاهی هنرمندان و نویسندگان و عموم مردم تاکید نمود.
به گفته وی، در ادامه این جلسه در خصوص جزئیات برگزاری جشنواره بحث و تبادل نظر شد.