۱۴۰۳ شنبه ۲۸ مهر
1399/09/05 /Dorsapax/Data/Sub_47/File/ص.jpg
پنجمین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره کشوری علمی، فرهنگی، هنری "زندگی و مقابله با کرونا" تشکیل شد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از تشکیل پنجمین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره کشوری علمی، فرهنگی، هنری "زندگی و مقابله با کرونا" خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این جلسه در چهارمین روز از آذرماه 99 با حضور جمعی از اعضای کمیته های مختلف فنی، اجرایی و فرهنگی در محل دفتر روابط عمومی دانشگاه تشکیل شد.
وی تصریح کرد: در این جلسه ضمن بررسی تعداد آثار واصله به دبیرخانه جشنواره و استقبال مخاطبین ، نحوه اطلاع رسانی به عموم و بویژه هنرمندان ارزیابی شد.
درخشان گفت: همچنین ضمن ابلاغ دبیران کمیته ها، از انجام رایزنی و هماهنگی های لازم در سطح ملی برای جذب مخاطبین بیشتر و جمع آوری آثار فاخرتر در این زمینه خبر داد.
وی افزود: همچنین از طریق بانک اطلاعاتی پرستاران، پیامک مربوطه برای این عزیزان ارسال خواهد شد.
مدیر روابط عممی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی برای اطلاع رسانی همگانی از انجام مکاتبات لازم با مدیران دستگاه های اجرایی استان برای اطلاع رسانی جامع به کارکنان خبر داد.
وی اظهار داشت: در ادامه جلسه نحوه شناسایی، معرفی و همکاری داوران و ارزیابی آثار مورد بررسی قرار گرفت.
تعداد بازدید: 465