ستاد شاهد و ایثارگر
۱۴۰۳/۲/۱۳
1403/01/27
برگزاری مراسم یادواره هفتگی شهدا
مراسم یادواره هفتگی شهدا به یاد و خاطره شهیدان: سردار محمدرضا زاهدی و دیگر شهدای حمله تروریستی به کنسولگری ایران در سوریه و شهید 8 سال دفاع مقدس عبدالاحد رحیمی کاکلکی

🌹این مراسم به همت هیئت میثاق با شهدا دانشگاه و با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه با قرائت زیارت عاشورا و مداحی آقای کربلایی غلامرضا رحیمی و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ملک محمدی (مشاور محترم ریاست دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران و مدیر شاهد و ایثارگر دانشجویی) با تبریک عملیات افتخارآفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در جواب جنایات اسرائیل بالاخص بمباران کنسولگری ایران، قسمتی از وصیت نامه شهید عبدالاحد رحیمی کالکی(برادر یکی از همکاران) را قرائت نمود.

🗓‌ زمان: دوشنبه 27 فروردین ماه 1403
📍مکان: نمازخانه ستاد دانشگاه

🌷ضمناً نظیر همین مراسم هر هفته در نمازخانه های بعضی از مراکز تابعه دانشگاه نیز برگزار می گردد 🤲

🌸 امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد