دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۹
1401/08/23
روز شمار هفته دیابت اعلام شد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به فرا رسیدن هفته دیابت( 21 لغایت 27 آبان ماه) از انتخاب شعار با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم برای این هفته خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: شنبه 21 آبان مصادف با نخستین روز از هفته دیابت با عنوان « آموزش پیش دیابت، پیشگیری و شیوه زندگی سالم» نامگذاری شده است.
وی تصریح کرد: یکشنبه 22 آبان با عنوان:« آموزش دیابت ، جامعه، مدارس و خانواده» و دوشنبه 23 آبان با عنوان« با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم » و سه شنبه 24 آبان با عنوان« آموزش دیابت، خود مراقبتی» نامگذاری شده است.
به گفته وی، برای روز های چهارشنبه و پنجشنبه 25 و 26 آبان ماه نیز به ترتیب عناوین: «آموزش دیابت، رسانه و سلامت دیجیتال» و « آموزش دیابت، ارائه‌دهندگان خدمت، پزشکان، پرستاران ، مراقبین سلامت» انتخاب شده است.
درخشان گفت: « آموزش دیابت، دسترسی به دارو و درمان و نقش بیمه ها» عنوان آخرین روز از هفته دیابت یعنی جمعه 27 آبان ماه است.