۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/06/26
استقرار تمام وقت جراح قلب در چهارمحال و بختیاری از ابتدای آبان ماه 99
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: از آبان ماه سال جاری یک جراح قلب حاذق بصورت تمام وقت در استان مستقر می شود.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی با بیان اینکه، یکی از جراحان قلب حاذق که سالها در استان خدمت ارائه و منشا خدمات ماندگار در استان بودند به واسطه موقعیت شغلی جدید در یکی از شهر ها حدود 3ماه است که از استان خارج شده اند افزود: از همان زمان تاکنون دانشگاه رایزنی های لازم برای استقرار جراح قلب در استان را انجام داد.
به گفته وی، با همکاری های خوب وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از پزشکان حاذق هم استانی مشغول به خدمت در تهران به صورت پاره وقت در استان مشغول به خدمت شده و موارد اورژانسی را پوشش می دادند.
دکتر شیرانی ادامه داد: خوشبختانه این پزشک از آبان ماه تمام وقت در استان مستقر می شود.
وی ادامه داد: این جراح قلب، پیش از تحصیل در گرایش فوق تخصص قلب در تهران و اشتغالشان در خارج از استان، سابقه طولانی مدت در ارائه خدمات جراحی عمومی در چهارمحال و بختیاری دارد.