۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/06/26
صدای بالگرد اورژانس هوایی استان پس از مدتها در آسمان چهارمحال و بختیاری طنین انداز شد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در آئینی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاونین درمان ،فرهنگی و دانشجویی، رئیس و جمعی از تکنسین های مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی چهارمحال و بختیاری بالگرد اورژانس هوایی این استان همزمان با چهل و پنجمین سالگرد تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی افتتاح شد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: در این مراسم که با حضور خانواده های شهدای راه خدمت شهیدان رسول طاهری و ستار کاویانی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای راه خدمت، بویژه شهدای حادثه تلخ سقوط بالگرد اورژانس در اسفند ماه سال 97 از خانواده های این شهدا تقدیر به عمل آمد.
به گفته وی،ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکردو رئیس اورژانس ومدیر حوادث دانشگاه با بیان اینکه مردم و مسئولین قدردان زحمات و فداکاری های کادر بهداشت و درمان و تکنسین های خدوم اورژانس و تمامی کسانی که به نوعی به همنوعانشان ارائه خدمت می نمایند هستند، از خانواده های شهیدان کاویانی و طاهری خواستند دعایشان را بدرقه راه تمامی کسانی کنند که از امروز قرار است با بالگرد اورژانس هوایی استان نجات بخش جان انسان های نیازمند خدمات اورژانس باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بالگرد اورژانس هوایی چهارمحال و بختیاری در سیزدهمین روز از اسفندماه 97، که برای اعزام مادر باردار از روستای دهدلی یکی از روستا‌های صعب‌العبور شهرستان اردل اعزام شده بود که پیش از رسیدن به محل ماموریت دچار سانحه شد و 5 سرنشین این بالگرد جان باختند.