۱۴۰۳/۲/۵
1399/07/05
وبدا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری رویدادهای ملی ایده بازارهای تولید محصولات نوین تجهیزات پزشکی و سلامت دیجیتال خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر رضا محمدی افزود: در راستای حمایت از محصولات دانش بنیان واجد فناوری نوین، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با همکاری مرکز تبادل ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دانشگاه علوم پزشکی ایران مبادرت به برگزاری رویدادهای ملی ایده بازارهای تولید محصولات سلامت محور در حوزه های تولید محصولات نوین تجهیزات پزشکی و سلامت دیجیتال نموده است.
وی تصریح کرد: در راستای حمایت از تولید محصولات سلامت محور و ایده های نوین تولیدی در داخل کشور ضمن دعوت از علاقه مندان ارائه طرح ها و ایده های جدید و نوآورانه و احیاناً مشارکت متقاضیان سرمایه گذاری در این رویدادهای ملی جهت کسب اطلاعات بیشتر آدرس ایده بازار تجهیزات پزشکی (medicaal-eq.ideashazaar.ir) و ایده بازار دیجیتال سلامت دیجیتال (digitalhealth.ideasbazaar.ir معرفی می گردد.