۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/07/15
مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حضرت خاتم الانبیا (ص) جهت تجهیز و بهره برداری تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان شد
وبدا؛ مدیر عامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حضرت خاتم الانبیا (ص) تلورد از توابع بخش بازفت شهرستان کوهرنگ جهت تجهیز و بهره برداری تحویل دانشگاه علوم پزشکی این استان شد.
به گزارش وبدا؛ عباس قادری افزود: این مرکز با زیربنای یک هزار و 650 متر مربع در زمینی به مساحت یک هزار و 200 متر مربع اهدائی اهالی محترم با صرف اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال آماده و تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان شد.
وی در ادامه از جانمایی و اخذ موافقت واگذاری 400 متر مربع زمین از دهیاری روستای چلوان از توابع شهرستان سامان جهت احداث پایگاه اورژانس و فوریت های پزشکی بین جاده ای این منطقه خبر داد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به پشت سر گذاشتن هفته دفاع مقدس از شروع عملیات احداثی پد، ایجاد تغییرات در سوله اختصاصی آشیانه اورژانس هوائی استان از محل مشارکت بانک رفاه کارگران و شروع عملیات احداثی مسجد دانشکده دندانپزشکی از محل مشارکت بنیاد برکت، خرید 5 دستگاه کمک تنفسی ویژه بخش کرونای مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد به ارزش یک میلیارد و یکصد میلیون ریال ، یکدستگاه مانیتورینگ ، یک دستگاه الکترو کاردیو گرافی به ارزش 650 میلیون ریال ، یک دستگاه محرک عضلانی به ارزش 50 میلیون ریال ویژه جراحی نوزادان از محل وجوه اهدائی خیرین همزمان با هفته دفاع مقدس سال جاری خبر داد.
قادری گفت: کلنگ زنی پایگاه اورژانس و فوریت های پزشکی 115 شهری و بین جاده ای شهر گوجان و پایگاه اورژانس فوریت های پزشکی روستای چبد از توابع شهرستان کوهرنگ نیز در هفته دفاع مقدس به زمین زده شد.