۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/07/16
وبینار تدابیر دندانپزشکی در شرایط پاندمی COVID-19 برگزار شد
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: وبینار تدابیر دندانپزشکی در شرایط پاندمی COVID-19 برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: وبینار آموزشی با عنوان "تدابیر دندانپزشکی در شرایط پاندمی COVID-19" روز سه شنبه مورخ 15/ 7/ 99 از ساعت 8 تا 10 صبح، با مدیریت معاونت آموزشی دانشگاه و بهره‌مندی از اساتید دانشکده فن‌آوری‌های نوین برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: اساتید حاضر در این وبینار دکتر المیرا احمدپور متخصص درمان ریشه، دکتر مهران دانشمند متخصص جراحی فک و صورت، دکتر ستار کبیری متخصص ارتودنسی و ناهنجاری‌های فکی و دکتر افسانه نکویی متخصص دندانپزشکی اطفال بودند.
وی درخصوص مطالب مطرح شده در این وبینار آموزشی گفت: کنترل درد و درمان ریشه در پاندمی کرونا، کنترل عفونت، درمان ارتودنسی در شرایط پاندمی کرونا و دندانپزشکی اطفال در پاندمی کرونا ازجمله این مباحث بود.