۱۴۰۳/۲/۵
1399/07/17
پیام تسلیت دکتر مجید شیرانی به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پیامی فرارسیدن اربعین سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی افزود: هم‌اینک چهل روز است که از واقعه جان‌گداز عاشورا می‌گذرد، چهل روز است که کاروان اسرای دشت نینوا منزل به منزل می‌گذرد تا به سرمنزل مقصود برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد: راه و روش اباعبدالله الحسین (ع) خط نوری است که در دل تاریخ اسلام مسیر حق‌طلبان و حق‌جویان را روشن می‌کند و سال به سال پرشکوه‌تر و باعظمت‌تر می‌شود، حتی اگر شیوع یک بیماری منحوس اجازه ندهد شیعیان دلداده این امام بزرگوار همچون سال‌های قبل در راهپیمایی عظیم اربعین عرض ارادت به ساحت مقدس ایشان کنند.
وی در ادامه ضمن تقدیر از مردم فهیم استان چهارمحال و بختیاری که به توصیه‌های بهداشتی درخصوص عدم برگزاری تجمعات عزاداری روز اربعین توجه کامل دارند، خاطرنشان کرد: فرا رسیدن چهلمین روز شهادت بزرگ مرد صحنه کربلا حضرت ابا عبدالله الحسین و 72 یار باوفای ایشان را به محضر ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و عموم عزاداران و سوگوارانش به ویژه جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و مجموعه بهداشت و درمان استان چهارمحال و بختیاری تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم و قبولی طاعات و سوگواری همه عزیزان را از درگاه حضرت حق مسالت دارم.