۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/07/17
یازدهمین اهدا عضو در چهارمحال و بختیاری در آستانه اربعین حسینی و به نام خانواده قیصری از اهالی سرخون رقم خورد

وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از اهدای بیمار مرگ مغزی خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: وقتی درس اخلاص و بخشندگی در محضر مولای متقیان آموخته باشی، تفاوت ندارد که در کدام منطقه از ایران عزیز سکنی گزیده ای، اینبار خانواده محترم و سخاوتمند قیصری از بختیاری های محترم و سرشناس منطقه سرخون پس از حادثه ناگوار تصادف برادرشان علی مردان قیصری با همتی شگفت پیگیر باز گرداندن سلامتی عزیزشان بودند که پدری مهربان برای 5 کودک بود.
وی تصریح کرد: ولی تقدیر بر بهشتی شدن این پدر زحمتکش رقم خورد و برای اولین مورد در منطقه سرخون خانواده فهیم قیصری در اقدامی خدا پسندانه پیکر برادر عزیزشان را در اختیار تیم پیوند قرار دادند، تا نجاتبخش پدران نیازمند عضو باشد و نور امید را به چندین خانواده هدیه نمودند.
دکتر رحمانی گفت: سحرگاه شانزدهمین روز از مهرماه 99، اعضای با ارزش مرحوم علی مردان قیصری 52 ساله، برای اهدا به بیماران نیازمند پیوند عضو جداسازی و کبد و کلیه ها به شیراز و نسوج به تهران منتقل شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری در پایان خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون یازده مورد اهدای عضو بیماران مرگ مغزی انجام شده است.