۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/07/20
واکسن آنفلوانزا بر اساس اولویت در حال توزیع بین گروه های هدف است
وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اختصاص 15 هزار دوز واکسن به چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: تاکنون تزریق شش هزار واکسن آنفلوانزا در سامانه ثبت شده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون گروه های هدف بر اساس اولویت شامل مادران باردار، جانبازان، بیماران خاص و پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی و شاغلین بخش های ICU و CCU و بخش های کرونایی مراکز درمانی در حال دریافت واکسن آنفلوانزا هستند.
جزایری، سالمندان و معلولین مراکز بهزیستی، زندانیان، دامپزشکان و پرسنل محیط زیست را از دیگر گروه های دریافت کننده واکسن آنفلوانزا برشمرد.
به گفته وی، همچنان حدود 10 تا 15 هزار ویال واکسن برای سایر گروه های هدف در استان مورد نیاز است که برای تامین آن مکاتبات لازم انجام شده است.