مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱
1399/07/22
توصیه های غذایی در دوره نقاهت بیماری کووید19
وبدا؛ رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به انتخاب شعار "همه با هم برای تغذیه سالم و تامین امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا" برای روز جهانی غذا (24 مهر ماه) به ارائه توصیه های غذایی در دوره نقاهت بیماری کووید19 پرداخت.
به گزارش وبدا؛ عنایت ا... کلیج ، ضمن توصیه به مصرف انواع سوپ داغ مانند سوپ سبزیجات، سوپ جو، بلغور،جو دوسرو...وآش های سبک مانند آش برنج آش جو، آش سیزیجات و...، مصرف روزانه میوه و سبزی تازه (کاهو،کلم، سیزی خوردن و...) یا سبزیجات آبپز بصورت دور چین غذا برای تحریک اشتها و تامین ریزمغذیهای لازم را توصیه نمود.
وی تصریح کرد: همچنین استفاده از منابع غذایی پروتیین ، روی، آهن، سلنیم که تقویت کننده سیستم ایمنی است مانند گوشت، تخم مرغ، مرغ، ماهی(سالمون) یا میگو،حبوبات، غلات کامل، انواع مغز( بادام،گردو،پسته،فندق،و...) و خشکبار حداقل دو وعده در روز توصیه می شود.
کلیج افزود: استفاده از کربوهیدرات پیچیده و نشاسته ای همچون برنج، سیب زمینی و نان سبوسدار حداقل در یکی از وعده های غذایی روزانه نیز در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
استفاده از عسل برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه ، استفاده از زردچوبه در تهیه غذا بعلت خاصیت ضد التهاب آن، اضافه کردن سیر و پیاز تازه و زنجبیل به غذاها که به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند و استفاده از زنجبیل یا موز در مواردی که حالت تهوع وجود دارد و مصرف منظم صبحانه و دو تا سه میان وعده برای تامین بهتر انرژی و ریز مغذی های مورد نیاز از دیگر توصیه های غذایی این کارشناس تغذیه برای مقابله با کرونا است.
تعداد بازدید:
645
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal