۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/08/05
وبینار آموزشی "فناوری در کووید-19" برگزار می‌شود
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری وبینار آموزشی "فناوری در کووید-19" خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: با عنایت به اهمیت بروز رسانی اطلاعات و انتقال تجربیات علمی در زمینه پاندمی کووید-19، وبینار آموزشی با عنوان "فناوری در کووید-19" روز سه شنبه 6 آبان ماه 99 از ساعت 10 صبح لغایت 12 ظهر، با مدیریت معاونت آموزشی دانشگاه و بهره‌مندی از اساتید دانشکده فن آوری‌های نوین برگزار می‌شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: علاقه‌مندان جهت شرکت در این وبینار می‌توانند از
http://webinar.skums.ac.ir/b/fan-dp7-xae استفاده کنند.
وی عنوان کرد: اساتید حاضر در وبینار آموزشی "فناوری در کووید-19" دکتر پگاه خسرویان دکتری تخصصی فارماسیوتیکس، دکتر مهدی بنی‌طالبی دکتری تخصصی پزشکی مولکولی و دکتر کوروش اشرفی دکتری تخصصی پزشکی مولکولی هستند.
دکتر سلیمانی خاطرنشان کرد: در وبینار مذکور درخصوص استفاده از انواع نانوذرات جهت درمان بیماران کووید_ 19، تجاری‌سازی محصولات مقابله و درمان کووید_19 و تاثیرات فناوری و ایده پردازی فناوری در بیماری کووید _19 بحث و تبادل نظر خواهد شد.