۱۴۰۳/۲/۱
1399/08/06
برپایی نمایشگاه پدافند غیر عامل همزمان با دومین روز از هفته پدافند غیر عامل
وبدا؛ رئیس مرکز اورژانس چهارمحال و بختیاری و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از برپایی نمایشگاه پدافند غیر عامل همزمان با دومین روز از هفته پدافند غیر عامل خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد حیدری با اشاره به افزایش میزان شیوع بیماری کووید 19 و محدودیت های اعمال شده برای خودداری از هرگونه تجمعات اظهار داشت: در همین راستا، این نمایشگاه با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در سالن ورودی ستاد دانشگاه علوم پزشکی استان برپا شد.
به گفته وی، در این نمایشگاه پوستر و لمینت های حاوی نکات آموزشی مرتبط با موضوع پدافند غیر عامل در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.
دکتر حیدری گفت: همچنین به منظور جلوگیری از تجمع بازدید کنندگان و امکان بهره مندی تمامی پرسنل از آثار به نمایش گذاشته شده، مشابه این نمایشگاه در روزهای آتی به ترتیب برنامه زمان بندی شده در سایر معاونت ها برگزار می شود.
وی تصریح کرد: همچنین کمیته پدافند غیر عامل با دعوت از ریاست و معاونین دانشگاه در هفته آتی در مرکز مدیریت حوادث استان برگزار می شود.
گفتنی است، پنجم لغایت دوازدهم آبان ماه بعنوان هفته پدافند غیر عامل نامگذاری شده است.