۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/08/12
تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع)
وبدا؛ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، فرا رسیدن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و امام جعفر صادق (علیه السلام) را خدمت همه مردم عزیز علی الخصوص کادر سخت کوش درمان در استان تبریک و تهنیت عرض نمود.
به گزارش وبدا؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسین صغیرا با ابراز امیدواری از اینکه، به برکت این مولود اعظم ریشه بیماری منحوس کرونا از جامعه برچیده شود، از درگاه خداوند متعال برای مدافعان سلامت موفقیت و بهروزی مسئلت نمود.
وی تصریح کرد: در این ایام که به یمن وجود با برکت پیامبر اکرم (ص)، مسلمانان باید در شادی و سرور به سر ببرند، در جهان غرب و برخی ازکشورهای مدعی دموکراسی به بهانه واهی آزادی بیان، به ساحت مقدس نبی گرامی اسلام آشکارا توهین می شود و با کمال وقاحت، این توهین مورد حمایت مسئولین ارشد آن کشور نیز قرار می گیرد.
وی ادامه داد: آزادی بیانی که ملعبه زبان قرار بگیرد نتیجه اش آن می شود که تنها در مورد انبیاء الهی و مذاهب دینی این آزادی موهوم اعمال می شود اما در برابر اعتراضات و نابرابری های اجتماعی در آن کشور نیروهای ویژه به صف ایستاده و مردم را سرکوب می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین صغیرا خاطر نشان کرد: کشور مدعی آزادی بیان، در مقابل بررسی ها و تحقیقات علمی پیرامون ماهیت و حقیقت هولوکاست مجازات سنگین تعیین می کند اما به هنگام توهین و بی احترامی به ساحت پیامبر اکرم، واژه پرطمطراق دموکراسی را یدک کشیده و آزادی بیان را مطرح می کند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، اقدام سخیف و ذلیلانه اهانت به وجود مبارک حضرت رسول اکرم (ص) را مصداق بارز اهانت به ذات مقدس خداوند متعال و ادیان الهی دانسته و این بی حرمتی را شدیداً محکوم نمود و با اشاره به آیه مبارک " یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ "(سوره صف آیه 8)- «مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند، حال آنکه خدا گر چه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید.» اظهار امیدواری کرد: جوامع علمی کشور اعم از دانشگاهیان متعهد و حوزویان متخصص در جهت شناساندن معارف حیات بخش اهل بیت علیهم السلام بالاخص پیامبر اعظم گامهای علمی و عملی بیشتری برداشته و جامعه اسلامی را با این معارف بیش از گذشته آشنا نمایند.
وی در پایان، از خداوند متعال تعجیل در فرج ولیش و ریشه کنی ظلم و ناعدالتی از تمام عالم را مسئلت نمود.