۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/08/30
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت هفته بسیج
وبدا; رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پیامی فرارسیدن هفته بسیج را به جامعه بزرگ بسیجیان تبریک گفت.
به گزارش وبدا; در متن پیام تبریک دکتر مجید شیرانی آمده است:
شجره طیبه بسیج تمام لحظات زندگی پر برکت خود را وقف اسلام و قرآن کرده است.
 تفکر بسیجی در وضعیت کنونی می‌تواند در ساماندهی سرنوشت کشور، ترویج اسلام ناب محمدی و تداوم راه مقدس انقلاب و امام راحل (ره) نقش اساسی داشته باشد.
این معرفت بسیجی است که به گوشه‌هایی از حیات معنوی و شخصیت انسان الهی اشاره دارد، موضوعی که نیاز و ضرورت حال حاضر جامعه جهانی است.
این روزها بار دیگر شاهد حضور شجره طیبه بسیج در کارزار مبارزه هستیم، همانطور که سال‌ها پیش بسیجیان در میدان دفاع از این مرز و بوم جانفشانی کردند امروز نیز شاهد ورود آن‌ها به‌جهت کمک و یاری کادر درمان برای شکست بیماری کرونا هستیم.
اینجانب هفته بسیج را خدمت همه بسیجیان سرافراز و کارکنان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به‌ویژه بسیجیان دخیل در امر مبارزه با ویروس منحوس کرونا تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند منان توفیق روز افزون خدمت در راه آرمان‌های نظام اسلامی را برای آنان مسئلت می‌نمایم.