۱۴۰۳/۲/۶
1399/10/08
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پیامی سالروزحماسه 9 دی روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت را گرامیداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی نهم دی ماه سالروز حماسه ملت ایران در مقابله با دسیسه های دشمنان خارجی و استکبار جهانی را گرامیداشت.

وبدا؛ دکتر مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در این پیام اظهار داشت: حماسه 9 دی ماه سال 1388، حماسه بزرگ و معناداری بود که بساط فتنه خطرناک را در هم پیچید و مردم مسلمان ایران با تجمع بزرگ عاشورایی، بصیرت و هوشمندی مثال‌زدنی خود را در برابر توطئه های جبهه باطل به نمایش گذاشتند وتعهد و همراهی خود با نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه را به جهانیان اعلام کردند.

وی با گرامیداشت این ایام پرافتخار افزوده است: حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پایان با گرامیداشت حماسه 9 دی - روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، ضمن تجدید بیعت با آرمان های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، از دانشجویان آگاه، اساتید فرهیخته و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان خواست با تمام توان در سنگر علم و دانشگاه در راه اعتلای ایران اسلامی تلاش کنند.