۱۴۰۳/۲/۶
1399/10/19
تأکید رئیس دانشکاه علوم پزشکی شهرکرد بر تداوم رعایت اصول اولیه بهداشتی

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بر رعایت اصول اولیه بهداشتی از جمله رعایت بهداشت تنفسی و دست ها در راستای قطع کامل زنجیره انتقال بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد.

به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در مصاحبه با رسانه ملی گفت: هم اکنون ثبات نسبی در بخش های ویژه بیماران کرونایی و همچنین مراجعین بخش های سرپایی در استان بوجود آمده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: طی سه هفته گذشته، آمار مبتلایان به بیماری نوپدید کووید19 در استان، به صورت چشمگیر با روند کاهشی همراه بود که خوشبختانه به مرحله ثبات نسبی رسیده است.
دکتر شیرانی تصریح کرد: تداوم ثبات روبه کاهشی شیوع این بیماری، مستلزم رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در جامعه می باشد.
وی جلوگیری از عادی انگاری و سهل انگاری در رعایت دستورالعمل های بهداشتی به ویژه در برقراری روابط اجتماعی و خانوادگی را ضروری دانست و گفت: باید همچنان از هرگونه تجمع، ازدحام و تراکم جمعیت خودداری گردد و توجه به اصول اولیه بهداشتی همچون بهداشت تنفس و دستها تا ریشه کنی کامل این بیماری منحوس در سطح جامعه ادامه یابد.