۱۴۰۳/۱/۳۰
1399/10/22
خدمات فوق تخصصی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد همچون سابق فعال است
وبدا؛ رئیس مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد از ارائه تمام خدمات تخصصی وفوق تخصصی در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش وبدا؛ دکتر احمد رئیسی با اعلام این خبر اظهار داشت: بیمارستان هاجر (س) به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان است که هم اینک با رعایت کامل اصول پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، آماده ارائه خدمات درمانی بستری ، سرپایی و پاراکلینیک می‌باشد.
وی افزود: بخش های فوریت ها و اورژانس، قلب، CCU و ICU ، جراحی زنان ، زایمان طبیعی و سزارین، اطفال، icuنوزادان فعال است.
دکتر رئیسی ادامه داد: همچنین واحدهای پاراکلینیک همچون آزمایشگاه ، آندوسکوپی، آنژیوگرافی، اکوکاردیوگرافی، اسپیرومتری، ، الکتروآنسفالوگرافی (نوار مغز)، خدمات تعبیه وتنظیم پیس میکر (باتری های قلبی) ، سونوگرافی، سی تی اسکن و MRI در این مرکز درمانی آماده ارائه خدمات می‌باشد.
وی در پایان گفت: بیماران می توانند با اطمینان خاطر از رعایت موارد بهداشتی و ایمنی کامل درخصوص بیماری کرونا به این بیمارستان مراجعه و خدمات درمانی لازم دریافت نمایند.