۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/10/24
راه اندازی سامانه میهمانی جهت دستیاران رشته های تخصصی بالینی دانشگاه از اول بهمن ماه 99
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوئم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از راه اندازی سامانه میهمانی جهت دستیاران رشته های تخصصی بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: بنا به فرموده شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت متبوع سامانه میهمانی جهت دستیاران از اول بهمن ماه راه اندازی می گردد.
وی تصریح کرد: دستیاران متقاضی میهمانی می توانند از تاریخ ذکر شده با مراجعه به آدرس: https://sguest.behdasht.gov.ir نسبت به ثبت میهمانی خود اقدام نمایند.
وی در ادامه متذکر شد، از تاریخ مذکور دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی صرفاً درخواست های ثبت شده در سامانه ذیل را مورد بررسی قرار می دهد.